Oj vad tiden flyger!

Tecknat Följ kommentarerna via RSS

Över ett år sen jag uppdaterade här!!

Ok, jag lever men hänger mest på instagram och fejjan. Kom dit vet ja!

På insta heter jag: millissarri och på fejjan: Millis Sarri Illutration & Design

Jo, jag ska nog uppdatera här lite oftare..

Jag jobbar för fulla muggar, just nu ritar jag mycket reklamjobb men ritar oxå nu på andra delen i Tina Engströms böcker om ”Järnsängen”. Den första boken heter ”Den första flygturen”, kolla in den! Jättebra kapitelbok för 2-4:or. Vi jobbar oxå på två till böcker om Knöl&Bök!

Annars går jag mest och väntar på den femte boken om Super-Charlie. Som vanligt skriver Camilla Läckberg och jag illustrerar. Ryktet säger den borde komma 1:a september!

Tjing!

image

 

 Skriv gärna en kommentar

(obligatoriskt)

(obligatoriskt)