roligt!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Igår hade vi kalas (eller uppdatering till Linus version 10.0)  för storkillen, det är inte klokt vad stora hans kompisar blivit, påminner starkt om älgbrorsorna i boken om gittan av Pija Lindenbaum, en av mina (och mina barns förståss) favoriter, när de älgade omkring sig i trädgården. “Får man gå och lägga sig i smööret?” Vi grillade hamburgare och fikade gott, fick avbryta lite “sumobrottning” med lite mindre våldsamma (trodde vi, tydligen finns många nya regler i det spelet som inte jag känner till) “kubb” och sen spelade de nåt med en fotboll som man skulle skrika “försten fri” så mycket som möjligt.. Allt som allt var det ett lyckat kalas! Sen på kvällen kollade jag min mail och där hade det kommit ett vääääldigt spännande jobberbjudande, vi får se vad det blir av det….Kommentarer stängda