Digitalt, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Ja, det var den här midsommaren..

Torsdagen var tung, Mathias var hos sin pappa hela tiden. Jag kom fram lite försent. Allt gick mycket fortare än vi trodde. Hela familjen var där under dagen. Nu behöver han inte ha ont mer. 14:e februari skjutsade vi in honom till sjukhuset, för vi tyckte han inte var som vanligt..

På kvällen bäddade jag ner barnen i min säng (mathias var kvar hos familjen) och berättade. Barnen blev ju förståss jätteledsna, Linus hade vi förberett dagen innan (för då hade vi precis fått veta att farfar hade max 3 månader kanske en vecka kvar) och sen grät vi hela kvällen tillsammans. Clara sprang fram till fönstret för att se om hon kunde se ängeln. Sen kom alla frågor: Vad äter man för mat i himlen, tänk om det inte finns nån mat i himlen, vad gör han nu, har han hittat min ballong som flög upp i himlen när vi var på Liseberg. Vi berättade om våra minnen, när Linus och farfar brukade spela munspel, när farfar slängde ut kastrullen på gräsmattan, jultomten osv..

På midsommarafton var vi till Västerås och makens familj, vi åt sill-lunch tillsammans, det var fint. Vi hade ett kort av svärfar på bordet och ett tänt ljus. 

Sen ville barnen åka till Dalarna iallafall, så bästa mormor kom och mötte oss och tog dem med sig till Knotgården. Där var det majstångsresning igår så de gjorde kransar och fick dansa kring midsommarstången iallafall. Sen kom kusinerna och fick oxå sova över, så mormor har nog haft händerna (och öronen) fulla 🙂

Mathias har sovit hemma hos sin mamma och jag har storstädat huset.

Strax ska vi åka över till Västerås och hämta våra små gosegrisar. Vad jag har längtat!Kommentarer stängda