äntligen helg

Digitalt, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Första jobbveckan avklarad! Nu är jag ledig några dagar, det ska bli skönt. Det var lite hektiskt på jobbet.. minst sagt.. Det blir ju lätt så när regnet kommer efter några kanonveckor och order att spara in timmar så här nån månad kvar till verksamhetsårets slut.

Jaja, I helgen blir det en tur till dalarna! Kanske vi droppar in till ett 50-årskalas. Jag hoppas hoppas hoppas att presenten kommer med posten idag, annars blir det ju lite knepigt…

Idag ska jag träffa min kära vän Åsa som jag inte träffat på år och dar! Det ska bli jättekul! Maken ska till sin mor och hjälpa henne lite. Hon har nu bestämt sig för att flytta. Så nu blir hon granne till min mor! Käre maken ska även beställa nya bilen idag! Sen dröjer det väl några veckor tills man får den förståss.

Utanför mitt fönster dignar äppelträdet och jag längtar efter nybakad äppelkaka… mmm… snart så..Kommentarer stängda