duktig

Digitalt, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Idag har jag tagit igen mig från helgens arbete… med mer arbete.. Jag har röjt våra två förråd på tomten, slängt en massa bråte och flyttat ved till förrådet närmast huset. Jodå, snart kommet snön och kylan och då kan ni stå där med skägget i brevlådan medans jag sitter vid den sprakande varma kakelugnen och myser!

Sen har jag sålt vår gamla diskbänk! Det trodde inte min käre make! “Nej, vem skulle vilja ha en sån gammal bänk?”. Jodå, en äldre man som lät som Jonas Hallberg och berättade oavbrutet om sin Amerikaresa han just företagit sig.  Ha! Men säljtävlingen vann maken iallafall, han sålde sin bil, så nu ska vi på något mystiskt sätt klara oss med EN bil tills käre maken bestämt sig vilken bil han nu ska ha istället… Sånt brukar ju ta sin lilla tid… Jaja, JAG har ju iallafall MIN bil kvar…  🙂

Nyss ringde en kvinna och vill köpa vår gamla spisfläkt. Då är bara diskmaskinen kvar, sen är allt sålt från gamla köket och vi kan fritt röra oss i garaget igen! Iallafall tills det blir fyllt men en massa nytt skräp..

Just, ja jag tjänade ju ihop mer pengar idag. Jag pratade med min bilförsäkringskvinna och hon ville ge mig 500 kronor. Javisst, det går bra, svarade jag… Nä, jag blev påkörd för några veckor sen av en stackars liten kille som var ute och övningskörde med sin mamma.  Inget allvarligt, men jag fick lov att lacka om min bil och fick ersättning för de dagarna bilen stod på verkstan.

Näe, nu är det dags att fixa lite tvätt sen sova, imorgon får jag se fram emot ett tiotimmarspass på mitt kära arbete.Kommentarer stängda