saltgruvan

Digitalt, Jobb Följ kommentarerna via RSS -->

Jaha, då var man tillbaks i ekorrhjulet igen då! En “mjukstart” med lönehelg på stora varuhuset. Ahh.. Nu känns det att man lever igen. Spöregnet gjorde ju sitt på kundtillströmningen och som lite iceing på kakan lade kortsystemet ner på söndag förmiddag.. Ljudnivån och luftfuktigheten i huset var maxad, men det var roligt att jobba med mina underbara kollegor igen och alla (nästan) kunder var jättetrevliga. Lovade en kund att skicka bilder på passbitarna i mitt kök som jag specialbeställt, för hon ville göra likadant. Igår ringde jag runt till alla andra (16) varuhus i Sverige för att fråga om de hade ett speciellt skåp uppmonterat, för måtten som en annan kund ville veta stod inte med i säljinformationen, det var spännande att höra alla dialekter, Västerås var roligast… hehe.. han lät som den där teknik-nörden i “mammas nya kille”.. Det var ingen som hade hört talas om skåpet…

När jag kom hem väntade min fantastiska familj med middag och en massa bus, Clara var helt galen och dansade en tokig dans och fnissade hela kvällen. Sen beställde jag förstoringar från extra film som jag behöver tills helgen, sist gick det på ett par dagar. När jag redan tryckt på “beställa” knappen stod det att det tar 7-10 dagar…!!!??? Det går ju inte..En kommentar än så länge

  1. Du menar Pata på forat? Hehe

    Mathias den 27 juli, 2010 klockan 19:18