sista dagen

Digitalt, Jobb Följ kommentarerna via RSS -->

 

Ja, så är då de sista timmarna i frihet snart till ända… börjar bli lite nervös.. tänk om jag glömt bort allt?! Oh, nej vad betyder kottlinghöjd? Vad är minimiavståndet mellan gashäll och fläkt? Hur monterar man luckan på en diskmaskin? ujuj….

Idag har jag och barnen pysslat.. Jag och Clara har målat ett par trädockor vi fyndade på Panduros outlet i Ullared och Linus och jag har äntligen kommit en bra bit på hans koja! Hela golvet är klart, nu är det bara väggar och tak och såna petitesser kvar… Det får Mathias hjälpa till med nästa vecka, han är ju fortfarande ledig den lyckosten.. Han har fixat med bilen idag, den är till salu och det var några som kanske  skulle komma och kolla på den idag. Nu är han hon sin lilla mamma och kollar till henne.

Ritat har jag oxå.. ett hav.. och är snart klar med trädet.. det blir bra..2 kommentarer än så länge

  1. Nu blir jag också nervös. Vad ÄR kottlingshöjd, har jag aldrig hört. Shit, jag som trodde jag skulle kunna koppla bort jobbet nu min sista helg, men inte, tack för den;)

    Tina den 22 juli, 2010 klockan 22:33

  2. hehe.. höjden där man fäster skåpen.. Näe, det går nog bra… men jag kommer inte ihåg ett enda lösenord eller nån kod.. tror även personalentrén är flyttad… kanske bäst att åka dit lite tidigare…

    Millis den 22 juli, 2010 klockan 23:15