svärfar

Foto, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

I onsdags begravde vi svärfar Sune, det var en fin dag. Det var såklart mycket ledsamt, men allt var så fint ordnat och precis i Sunes anda. De spelade bla låten “bad moon rising”, för det var den låten han och barnen skulle framföra på hans stora “kommahemfråssjukhuset”-grillfest, men nu blev det ju ingen sån.. Barnen var så duktiga, jag & Clara hade varit ut och handlat handblommor dagen innan, hon ville ha en gul, men ingen ros, för de kunde ju stickas. Det var inte det lättaste, men på fjärde blomsterstället hittade vi gula gerbera, så det fick det bli.

På minnesstunden blev stämningen mindre tryckt och en av Sunes skolkamrater spelade en visa på munspel. Linus fick ett munspel för några år sen av farfar och de brukade spela tillsammans, så då fick jag gråta en liten skvätt igen.

Mathias bordsdam hette Elsa-Doris, var “entertainer” och har sjungit i samma kör som svärmor, hon berättade om att varit med i frukostklubben i chicago på 60-talet och att hon var med i Talang för ett par år sedan (HÄR).  Barnen och deras kusiner började samla på kapsyler under middagen, mina barn gick rund borden och tiggde, sen gick de till köket och tiggde fler.. de samlade ihop 92 stycken… vet inte om jag ska skämmas eller vara stolt för att de är så företagsamma…

Clara hade ritat en teckning som fick följa med i kistan..En kommentar än så länge

  1. Tårar i ögonen. Så fin teckning…..

    Tina den 17 juli, 2010 klockan 10:53