Utflykt

Foto, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Utflykt gjorde vi igår, till Skokloster slott. Vi gick guidad visning, det var spännande. Slottet är byggt på 1600-talet, men har anor från 1200-talet. Wrangel samlade på vapen, ca 50000 stycken skulle det finnas.. alla från 1600-talet. Måste ta dit min amerikanske svåger nångång, han gillar sånt.. De hade en gammal indiandräkt från 1600-talet oxå. Visningen tog 45 minuter (vi tog barnvarianten) och sen gick vi ut i solgasset igen och hade lite picnic i fruktträdgården. Sen gick vi in i kyrkan som är byggd på 1200talet, på baksidan står runstenen från 1000-talet som föreställer Tord Bure (Thord i Byr) och som min kära syster hävdar att vi är släkt med enligt hennes släktforskning.En kommentar än så länge

  1. Claras bild var ju ialla fall bättre än den Fanny tog på mig.

    Tina den 17 juli, 2010 klockan 10:54