Arga fåglar

Digitalt, Jobb, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Min käre makes åtagande här i familjen är att han måste värna om den materiella standarden i hemmet. Det senaste tillskottet är en Iphone4.. Och vad ska man nu med en sån fancy-mobil till, man ringer och smsar väl bara med den, tänker jag som är lagd åt det praktiska hållet.

Men… sen introducerade han mig till spelet “Angry Birds” och nu är jag fast! Nu måste jag oxå ha en sån däringa fräsig pekskärmstelifon om inte bara för att spela det där dumma beroendeframkallande spelet. Spelet går ut på att ett gäng gröna grisar har snott de stackars fåglarnas ägg och de arga fåglarna måste i olika banor ta död på de elaka grisarna.. Prova inte det, för då kan du inte sluta…

Ok.. bara EN bana till… -“yoho.. Mathiaaaas! Jag måste bara kolla en grej på din telifon…”

Jo, just det, jag fick ett trevlig jobberbjudande idag. Hoppas det blir nåt av det! 🙂 Ska på möte på måndag..4 kommentarer än så länge

 1. Vaddå vaddå vaddå för jobberbjudande???????

  Tina den 1 september, 2010 klockan 09:49

 2. hon spelar det hela dan tro mig

  linus den 1 september, 2010 klockan 11:04

 3. tänk att gröna grisar och arga fåglar får en att sitta klistrad vid en telifoon.. hoppas du får ärva den sen Linus..

  Syrran den 1 september, 2010 klockan 16:41

 4. Det är allt en väldigt trevlig telefon. Rekommenderas! 🙂

  Mathias den 1 september, 2010 klockan 21:40