El

Digitalt, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Idag har vi haft en elektriker här för att byta elcentral. Vi flydde huset för vi gillar att ha ström omkring oss. När vi kom hem på eftermiddagen möttes vi av en arg elektriker och ett utrivet kök! Det visar sig att elektrikern som installerat elen i vårt nya kök kanske inte borde jobba som elektriker och vi har tur som lever… Nu har dock våran bästa (hoppas vi :)) elektriker gjort om, gjort nytt och testat allt. Och den anskrämligt fula elcentralen i tvättstugan är ny och fin och framförallt fungerande. Elcentralen (den nya) hade vi fått av min käre fader för 6 år sen, han skulle installera den så snart han fick tid sa han.. Jag ringde idag och berättade att vi fått den insatt, då sa han att hade ju tänkt göra det imorrn! 🙂2 kommentarer än så länge

  1. Synd att vi ine var hemma idag när du ringde.. vad tror du vi gkorde?? kram mamma

    Mamma den 13 augusti, 2010 klockan 21:03

  2. En vild gissning… på golfbanan såklart!

    Millis den 13 augusti, 2010 klockan 21:15