Frigolit

Digitalt, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Har fått första utkast till barnboken som jag ska illustrera i höst. Så nu får fantasin flöda och det skissas för fullt i mitt huvud, snart ska jag få ner det på papper.. 🙂

Nu i helgen jobbar jag som vanligt.. i morse började jag kl 07.00! På en lördag, inte klokt, men jag fick ju iallafall sluta tidigare.. När jag körde in på vår gata såg jag nåt vitt över hela gatan, det blev mer och mer ju närmare vårt hus jag kom.. och minsann har inte min älskade dotter (och troligen någon av hennes små väninnor) kommit på att frigolit är ju jätteroligt att smula sönder!  Frigoliten låg på vår framsida efter den rivits ut från under vårat hallgolv, där vi nu gjuter in golvvärme under klinkers.. Så det var bara att leta reda på illbattingarna och börja sopa. Grannen kom ut och undrade varför jag sopade deras uppfart.. Kan informera att söndersmulat frigoilt blåser omkring rätt bra..

Jag sär jag sär…

Maken har blivit förkyld, sonen har ju varit det redan några dagar nu. Själv har jag också börjat nysa nu på eftermiddagen…

Just det, lilla mormor var på TV´n häromdan igen. Här ser du programmet om “Ruths gubbar” . Jo…jag har drösvis med trägubbar och hästar härhemma..Kommentarer stängda