Jag är jag

Tecknat, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

 

Alla illustrationer som läggs upp här har jag själv gjort om jag inte skriver annat. Jag har alltid älskat att teckna och måla, sen jag kunde hålla i en penna har jag ritat. När jag var ungefär 3-4 år kom jag och min vapendragare Johanna (min jämngamla faster) på den brillianta iden att vi skulle rita änglar på tapeten ovanför mina farföräldrars säng, det blev många änglar… med bläckpenna.. Mina farföräldrar uppskattade inte tilltaget lika mycket.. Min älskade dotter är myket lik mig i det avseendet, hon älskar oxå att rita och kan sitta i timmar! När hon var tre ritade hon oxå med bläckpenna… på hallgolvet av plast… Det blev ett snorigt spöke och en massa fladdermöss.. äpplet faller inte långt från päronträdet. Numer har vi ett fint ekgolv där istället.  

Jag älskar färg, form och humor och jag tror det syns mycket i mina bilder. Mina idéer får jag när som helst, av mina barn, på jobbet eller precis innan jag ska somna, då är det bra att ha ett ritblock till hands. Pyssla måste jag och barnen oxå göra massor, men det är tråkigare att städa så det ligger tusen projekt på mitt ritbord (penslar, guldfärg, lim, pärlor, papper, saxar, träfigurer, kapsyler och ett mikroskåp). Även på mitt skrivbord och matsalsbordet ligger massa pyssel… imorrn (kanske, om inget roligare dyker upp) ska jag städa 🙂

Idag har min store pojk börjat 4:an, det är inte klokt..En kommentar än så länge

  1. Och det är väl tur att du är du, för du är bäst!
    Kram

    Tina den 21 augusti, 2010 klockan 19:47