Kloka ord

Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

från kloka kvinnor:

Med åren ökar vi kvinnor i vikt på grund av att vi tar emot så mycket information och visdom. Till slut är huvudet fullt, och då tar resten av kroppen över.Vi är inte tjocka och feta; vi är enormt kultiverade, utbildade och glada. Så, med start i dag: När jag tittar i spegeln och ….ser… min stora…… rumpa, säger jag bara: Herre jisses så smart jag är!

och:

Sluta oroa er för åderbråck, rynkor och andra jävligheter! Livet skall INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp, utan snarare en sladdning in från sidan med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, och med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga ful……ständigt utsliten, samtidigt som man skriker: “WOOHOO, vilken jävla åktur!”


2 kommentarer än så länge

  1. Du!!.. kanske tur att din dotter inte läser det här.. så mycket svärord.. o hon som försöker uppfostra dig med att inte använda fula ord så att jag slipper
    kram från din mamma

    Mamma den 13 augusti, 2010 klockan 21:02

  2. Oups… fast nu låter det ju som om jag väldigt ofta svär, och så är ju inte riktigt fallet, eller? Jag håller mig till mitt favoritsvärord “skit” och det är väl inte så farligt? Meen jag får väl skylla på dig som vanligt, du har inte uppfostrat mig ordentligt!! 😉

    Millis den 13 augusti, 2010 klockan 21:20