Kottkastare

Foto, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Jag har rithjälp vid mitt skissbord idag. Clara gillar mitt ljusbord. Jag har nyss skickat iväg ytterligare en skiss på mail.

Linus har tagit kort på kojan vi byggt i sommar. Lovade moster i Amerika att visa. Kojan är byggd av allt gammalt bråte vi hade i garaget, fönstret är ett gammalt grillgaller. På taket och i ett av fönstrena har Linus konstruerat “Kottkastaren 2000”. Gjord av ett gammalt stuprör, spik och gummiband. Nu fattas bara en dörr..2 kommentarer än så länge

  1. Den blivande dörren ligger där nere till höger. Den tjänstgjorde som grind mot trappan på övervåningen för några år sedan. Så den ska bara fixas till lite med gångjärn mm… alldeles snart..

    Mathias den 29 augusti, 2010 klockan 14:13

  2. Snart… det har jag hört förr 😉

    Millis den 29 augusti, 2010 klockan 14:14