snart..

Digitalt, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

 

Snart….. så börjar skola och dagis igen! Mina älskade barn börjar gå varann på nerverna.. och mig… De har så tråkigt tycker de… De behöver lite nya utmaningar nu.. Men jag har försökt vara en god mor. Till Linus bygger vi en koja längst ner i trädgården, min arm är helt förstörd av allt hamrande och sågande. Det är bara taket och en vägg kvar, allt gjort av gamla brädor vi haft liggande i garaget! Det börjar dock sina på brädfronten så vi måste nog ta en tur till brädgården nästa vecka..

Till Clara lekte jag sömmerska med hennes barbiesar och sydde massa klänningar och sjöjungfrustjärtar till dockorna medans de satt i väntrummet och åt godisbilar eller åkte på kalas eller sov.. eller tjatade om att allt var så tråkigt..

I helgen jobbar jag, idag var det nästan inga kunder alls… förstår ingenting, det har ju varit kaos i flera veckor.. jag hann smyga upp och kolla på den nya avdelningen idag och ooooh så fint det blir. Vi flyttar upp om tre veckor ch det ska bli så skönt! Stort blir det och vi kommer visa alla varor och ha en massa nya kök monterade! Och en planeringsstudio som inte ligger mitt i genomfartsleden! Längtar…

Nä nu är det dags att ladda för nästa tre dagars långpass.. Oj, nu åskar det visst.. mysigt..Kommentarer stängda