En till!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

För nästan ett år sen skickade jag och min kära vän och kollega Tina in några barnboksmanus till en massa förlag. Nej på nej på nej kom det hem, men så idag! Ringde ett förlag upp och frågade om vi inte ville ge ut en av böckerna med dom! -“Jo.. det skulle vi väl kunna”, sa Tina.

Så vi ska väl träffa dem i dagarna och diskutera lite 🙂 Hurra! Mitt möte tidigare i veckan gick oxå bra, så nu har jag lite mer att göra på ritfronten. Känns jättekul!

Idag har jag köpt panel till en “fondvägg” hallen som jag ska måla och sätta upp, golvet är en följetong och inte ännu klart, men snart kanske? Tapeten till hallen är utvald men ännu ej inköpt.

Jag har oxå haft “samling” på dotterns dagis ikväll. Det var samling istället för föräldramöte. Vi fick sjunga veckovisan och gissa vilken dag det var och en mamma gissade rätt och så fick vi ljuda T-O-R-S-D-A-G.. och lägga en kula i burken. Sen fick vi ha avslappning och sitta blickstilla och blunda och lyssna på delfinsång tills man blev “penslad” (en fröken penslar med en pensel på ens ansikte). Då fick man gå till sitt barns matplats och rita ett självporträtt. Sen var det samling igen och tjat om att märka barnens kläder och kom ihåg att låsa dörren och sånt därnt annat trams 🙂

I helgen blir det middag hos goda vänner på lördag och kalas hos kusinerna på söndag.En kommentar än så länge

  1. Vad spännande och kul! Grattis till er båda!

    Mathias den 10 september, 2010 klockan 15:21