Kalsonger

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

I onsdags lagade min käre son lunch till sin mor. Helt själv! Det blev korv och makaroner.. Han är så duktig! Makaronerna var perfekta, korven kunde ha stekts några minuter till. Jag är förbrukad som mor… buhu… han klarar allt själv… Medans han lagade mat lekte jag att jag var Gordon Ramsey och stod och skrek på honom, det var roligt 🙂

Igår berättade jag på luchrasten vilken duktig son jag har, och då sa en kollega: -“Han du en son på 10 år?!! Hur gammal är du egentligen??” Han trodde jag var född-82! … Joråsåatteh.. Man är ju ung och fräsch.. jag är egentligen tjugosjutton…

Min man meddelar att man KAN köpa Iphone-kalsonger…  Tack, det ska jag genast anteckna i mitt intresseblock…

Nu mot jobbet.. ahh, helg på varuhuset, kommer säkert bli lugnt och skönt… Not..Kommentarer stängda