Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Julbordet fick godkänt och nu har jag börjat med bilderna till mammasegen.com.  Clara hjälper ju mig när jag ritar, hon sitter ofta härinne i arbetsrummet antingen vid mitt ritbord eller på golvet och ritar och pysslar. Här ovan ser ni hennes version av julbordet. Hon är ungefär lika bra som mig på att städa så det är alltid lite rörigt härinne.. jag brukar kalla det “kreativt kaos”… så känns det bättre….

Idag skulle de ha disco på dagis så hon var uppklädd till tänderna i morse, vi hade till och med flätat håret i gårkväll i massa små flätor så håret skulle bli lockigt och discofint tills idag. Igår hade hon en superbra dag, hon har skaffat en till (jo hon har 2st nu) pojkvän! Hon var på Gympa och fick följa med sin bästis hem efteråt och äta middag och leka en stund.  

Jag fick ändå två barn på middag härhemma för Linus hade sin bästis här och de satt och fnissade och skrattade så de kiknade vid matbordet när de pratade om filmen Johnny English de sett i helgen.. de höll nästan på att ramla av sina stolar..

Jag är så glad för mina fantastiskt fina barn! De är underbara.2 kommentarer än så länge

  1. Äntligen får jag se en av Klaras skapelser!
    Fantastiskt duktig! Snöflingan är jag impad av, sån kan ju inte ens jag göra…

    Evelina den 26 oktober, 2010 klockan 17:54

  2. Så fint!

    Tina den 26 oktober, 2010 klockan 20:36