Beröm

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Beröm fick jag idag av “min” författare. Blev glad poch rörd 🙂

“Hej,

Vill bara säga att jag är så ooootroligt glad och nöjd att jag hittade just dig som illustratör. Det har till och med blivit ÄNNU bättre än vad jag har sett framför mig!  J

Ville bara säga det….. 😉

 Kram/C”

Nu ska jag strax iväg på utvecklingssamtal för sonen… Jag har hört samma sak i 4 år nu, jätteduktig men lite väl mycket trams…  Sen ska vi hämta Clara på dagis, hon har fotats idag. Igår när jag hämtade henne på presenterade hon mig för sin fästman. Hon har bytt för hon ville ha nån som var kär i henne tillbaka. Jag frågade honom hur hans framtidsplaner ser ut, vad har han tänkt sig för framtida jobb osv? Han hade ingen aning sa han. Inte förstärktes mitt gillande av den unge herrns klädstil heller… Han var iförd pappersstrutar på armarna och på huvudet och blåste i en papperstrumpet… Ja, jag ser då rakt inte det Clara ser…En kommentar än så länge

  1. Det är ju det jag sagt i tre år snart!

    Tina den 13 oktober, 2010 klockan 16:21