det är mycket nu..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

och det är så roligt!! Nu börjar det kännas på riktigt. Har träffat förläggaren på Tukan idag och han verkar ha stenkoll på allt. Här ska säljas böcker! Jag for in till hufvudstaden för möte idag. Gick mycket bra tycker jag. Har lite mer koll nu. Sen spatserade jag vidare till bokhandeln och kollade olika papperssorter i barnböcker , vilket som blir bäst till våran bok. Hoppas jag lyckas hålla deadlinen bara, men det ska nog gå bra om allt går som det ska…  ska oxå försöka sätta ihop en reklamfolder ang boken som kan visas upp för alla kunder.. Men det blir inte förrän nästa vecka 🙂

Har mailat lite med Bonniers idag också, det ska köras igång med den boken oxå, nu blir utgivningen till sommaren kanske, så de vill ha bilderna klara till i februari om inte tidigare. Men dem har jag skisser på allihopa så det tar nog inte lång tid. Jag och Tina ska komma överrens om lite utseende först. 🙂 Men den Fusk-fian är ju på Kreta och latar sig…

Sen håller jag på att skissa ett julbord till Fitness magazine, tror jag kommit på nåt bra, vi får se, tänkte göra klart den imorgon.

Imorron börjar jobbet i gulblåa huset igen efter en veckas uppehåll, börjar 07.00 och ska försöka komma ihåg att en helpall Ordning ska bli två halvpallar..

Jo, jag köpte en ny kappa när jag strosade omkring i Sthlm oxå… ahh.. ensam mamma på stan.. skööönt.. 🙂

Jo föressten: Är det nån som har en PMS-färgkarta? Behöver jag låna en… (pms har jag redan…)En kommentar än så länge

  1. Åh nej, där har du fel. jag är på Rhodos i regnet:(
    Jo jag har lite ideér också. Chockande va?
    Good for you med egentid i hufudstaden. Måste berätta allt på måndag när jag är hemma igen.
    Kram

    Tina den 14 oktober, 2010 klockan 13:42