jobbelijobb

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Här är mycket jobb fortfarande, därav torkan här på bloggen.. Nästa vecka lugnar det nog ner sig lite, vi får se. Imorrn är det jobb på fabriken som väntar.. fredag likaså, sen är det ledig helg! eller ledig och ledig, när man ritar barnbok är det aldrig ledigt 🙂 Men det är ju så kul!

Idag var Tina här och vi kom fram till hur vi skulle göra layouten på vår bok. Hon hjälpte mig också att fota mig till en reklambrochyr om barnboken. Jag har upppdraget att göra brochyren, men insett att mina kunskaper inte är tillräckliga, hoppas jag får hjälp av tryckeriet imorgon bitti..2 kommentarer än så länge

  1. Blev faktiskt jättebra med den bilden;)

    Tina den 21 oktober, 2010 klockan 14:44

  2. Ser fram emot boken och att kunna säga att jag känner hennes man 🙂 (M alltså, som är min kollega)

    Lisa den 22 oktober, 2010 klockan 16:28