kallt

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nä, hösten borde avskaffas, vintern och våren oxå.. sommar det blir bra..  få ta och flytta till systen som bor i öknen hela året, nu börjar det bli för kallt här.. Häromdan sa hon att det börjar bli kallt där med, man fick sätta på sig en kofta… jotack.. här får man sätta på sig en kofta och en kofta till och en vinterjacka och vantar, mössa, halsduk, raggsockor och långkalsånger…brrr… jag fryyyyyser… dags att tända en brasa kanske..

Idag har jag ritat klart en bild (hoppas jag) och har två kvar till mammasegen.com. Igår började jag skissa mer på min och Camillas barnbok, manuset damp äntligen ner i inboxen. Jag har nog koll på de flesta bilderna där nu, så det är bara att sätta igång, först ska iofs omslaget bli helt klart.

Clara hade haft det bra på diskot igår, båda hennes killar och hennes gamla flamma Noel var där. Vi snackade om det verkligen var ok att ha fler killar samtidigt. Joodå, det är ju bara bra! Jaha, men vad tror du pappa skulle säga om jag hade flera killar? Äh, han skulle bara bli glad! Då får han ju lite sällskap! Jaha, jadåså…2 kommentarer än så länge

 1. Det är bara att komma och flytta in. Finns det hjärterum finns det stjärterum.. så.. jag ser fram emot att få gosa på er hela bunten..
  Ja, det ÄR faktiskt under 30 grader nu och det ÄR faktiskt kyligt på morgonen..
  Clara har helt rätt attityd! Lev livet så länge det går..
  Kramar i massor till er.. 🙂

  Syrran den 27 oktober, 2010 klockan 16:38

 2. Jag håller nog inte riktigt med Clara där, hehe.
  Men kul att hon har roligt på dagis iaf. 🙂

  Mathias den 27 oktober, 2010 klockan 20:51