omslag igen

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Så, nu har jag skickat två till förslag på omslag, så nu är det bara att se om de gillar nån av dem, lite mer färgglatt blev det, som beställt 🙂

Sen blir det ritning hela dagen! I helgen är jag ledig! Tjohoo! Men det blir väl till att rita för fullt. Vi tänkte ta med barnen till Cosmonova eller på bio nån av dagarna. I eftermiddag har Clara en playdate så jag ska ta hem två bustjejer från dagis.  Linus fick två böcker av Bonniers i onsdags, han har läst ut dem båda… Jag hänger inte med i hans takt, nån som har bra tips på tjocka böcker för en tioårig bokmal? Hans favoriter är Eragon serien (har han säkert läst om 5 gånger), den 4:e boken har inte kommit ut än, han väntar och väntar och väntar…. Han har läst alla Harry Potter och alla Narnia, han älskade “Liftarens guide till galaxen”, och “och en grej till”. Alla Jules Verne böcker har han läst…  Det ska vara spännande och lite Fantasy och humor.. gärna tjocka, vanliga barn-/ungdomsböcker läsar han ut på en kväll…

Nej, mot ritbordet!2 kommentarer än så länge

  1. Sagan om ringen kanske?

    Lisa den 12 oktober, 2010 klockan 08:54

  2. Ja, har funderat på det. Den vi har är det så pytteliten text i, men den skulle han kanske kunna prova med nu.. Tack!

    Millis den 12 oktober, 2010 klockan 14:03