segt..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu har jag precis skickat iväg skisserna till boken, det tog ett tag, min dator börjar bli seg… jätteseg… bara att abryta ett jobb tog en kvart.. fick lov att starta om 3 gånger.. Nä kanske dags att rensa lite… tömde papperskorgen, det var 5 GB…. hmm.. undras om det kan ha bidragit…

Jaja.. I helgen vankas det jobb på Varuhuset, det är sista helgen för kökskampanjen så det lär nog vara en och annan köksspekulant där..

Då hoppas jag att min kära datatekniker till man installerar om min burk, men förstör för guds skull inga filer!!! då vet jag inte vad jag gör…2 kommentarer än så länge

  1. Jag föreslår att maken bäddar i garaget först innan han fixar datorn. Bara ett tips. Från en som vet :-S

    Jonas den 31 oktober, 2010 klockan 22:48

  2. Bra förslag Jonas!

    Millis den 4 november, 2010 klockan 09:59