Sjöjungfrur

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nämen se där… Käre Jonas (som gjort min fantastiskt fina hemsida) har fått upp min bakgrundsbild på sin hemsida nu!

http://www.sailorsandmermaids.com/

Idag har jag och Clara haft tjejdag, vi har shoppat.. Jag kunde till och med prova två par byxor i affären utan att hon blev helt obstinat, nä, hon till och med hjälpte mig välja kläder.. – “Tja, den skulle du väl kunna ha”, – ” jamen blir jag fin då?”…paus… -“jo, kanske det”.. Jaja..det är bra hon är ärlig… Jag köpte inte den tröjan…

Det lilla livet har börjat på gymnastik idag! Åh, hon blev helt lyrisk när jag berättade imorse att jag fått mail om att det äntligen fanns plats i en grupp för henne! Sen har hon skuttat fram på små rosa moln och frågat var tionde minut om klockan inte är fem snart… Gymnastikdräkten plockade hon fram innan frukost..

Hon var superduktig och svingade sig i rep och gjorde volter och kullerbyttor som hon aldrig gjort annat!

Jo just det, nu är hon kär i J för hon behövde nån som var kär i henne tillbaka… så P och N och D.. tyvärr… D var visst bara ett tidsfördriv som hon skulle pussa på varje vila (!?)… Hon ska inte heller längre gifta sig med N utan det är bara J som gäller nu…

Resten av dagen har jag ritat på omslaget till boken, hann inte så mycket i helgen, var helt slut efter jobbet både lördag och söndag att jag slocknade efter maten.. Det är inte klart, men figurerna som ska vara med är klara, så nu ska jag bara hitta på nåt bra sätt att visa dem på… En frontfigur och 6st bakgrundsfigurer… Förlaget ville att det skulle vara ännu mer färgglatt…  Jag spånar vidare… Imorron är det långdagsjobb igen och på onsdag jobb och sen möte på Bonnier Carlsen för min och Tinas bok.. Torsdag blir det ritning igen och fredag hoppas jag jag kan få ledig.. Vi får se.. Nä, nu får arbetsdagen vara slut för idag. 

Jo föressten, jag kan tipsa om “Felix stör en ingenjör” på tv4 play, roligt program som jag kollade/lyssnade på när jag ritade. Går visst på tv:n nu..

Godnatt världen!Kommentarer stängda