smygtitt

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Här kommer några urklipp ur barnboken jag håller på med… Kommit en bit på väg och ska få mer info av förlaget nästa vecka. Blir nog bra det här, det tar en liten stund bara.  Ett till jobb har jag fått, ett julbord ska ritas. Julen har packats fram på varuhuset veckan som var så jag får väl smyga omkring där och inspireras.. Även denna gång till Fitness Magazine. De var nöjda med det förra jobbet och vill ha fler bilder! Roligt!

Igår hade vi familjedag och for till Naturhistoriska Riksmuséet och kollade in dinosaurier och urtidsmänniskor och utställningen om människan. Sen såg vi filmen Sea Monsters i 3D på Cosmonova. Det var riktigt bra! Clara var liite rädd, men det gick över snabbt, hon gömde sig bakom min jacka hon hade i knäet ibland. Men hon satt och viftade med armarna och försökte fånga fiskar. Hon hade oxå hållt ihop munnen på den läskiga hajen sa hon, det var ju modigt!! Så det skulle hon berätta på dagis imorgon! 

Barnen fick köpa varsin kristall i presentshoppen, Clara valde ametist och Linus nån vit stickig sak jag inte minns namnet på. Jag köpte ett par örhängen med rosa pärlemor..

Imorgon kväll är det ju gymnastik igen! Hon längtar!! Linus befinner sig på kalas o bowlinghallen och mannen på affären och Clara är ute och ränner nånstans, så jag sitter här och njuter av lugnet…Kommentarer stängda