Tjohoo!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Idag har jag jobbat i gulblåa huset för att sedan bli upphämtad av bästa Tina för avfärd mot huvudstaden.Sedan spenderade vi en timme att leta parkeringsplats.. Folk kör som galningar i stan.. Värre än mig nästan… Tur nog var det ju Tina som körde som kan stan som sig egen bakficka. Själv är jag ju lantisen från Dalaskogarna… uppfostrad av en flock vargar under ett nedfallet träd… eller nåt…

Jaja… Till slut hittade vi in till Sveavägen 56 och Bonnier Carlsen. Det tog iofs ett litet tag innan vi förstod var vi skulle gå in, men sen gick det bara bra! Vi fick massa beröm över både bild och text. Manuset vi skrivit kommer att ges ut som en Pixibok, som vi säger här på fortet “en pixibok är oxå en bok…” 🙂   De sa att ibland tar man karaktärerna till en “vanlig” bok oxå… Vi får väl hoppas det 🙂 De frågade om vi hade fler historier om våra karaktärer, Jorå sa vi och Tina slängde upp två manus till och ännu ett fast en helt annan bok som vi hoppas de oxå vill ge ut… Boken kommer att finnas i handeln tills nästa höst…  Vi fick en liten rundtur och de frågade om vi inte ville ha med oss några böcker hem? – Kan vi väl, svarade vi. Linus fick två kapitelböcker (han ska ju ha tusen-sidorsböcker om de ska vara nåt att ha) som verkar bra. Den ena har han läst 100 sidor i… Kom inte ihåg titeln nu men den handlar om ett par tvillingar som försöker ta död på varann…

Sen för vi hem till vårt och min kära familj firade med takeaway-Thai-mat!

Har tagit ledig på fredag och från och med imorgon är det bara andra boken som gäller! Ska försöka bli klar med omslaget imorgon, vi får se.. Den boken kommer att ges ut i april..Kommentarer stängda