det lider mot jul

Jobb, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Man vet när det snart är jul, då dimper ner ett mail och jag ska ändra lite i informationen på denna affisch (klicka på bilden ovanför). 4 året i rad nu. En kyrka i Falun som bjuder alla som vill (och framförallt behöver) på julaftonsfirande.

Idag kanske modern kommer på besök och på söndag är det minnesstund för svärfar Sune i Västerås. Då far vi dit och tänder ljus på graven. Vi saknar honom… Dumma cancer! Vem ska vara tomte i år? …

Igår blev det inget lekland. Det får bli nån annan gång. Vi bestämde oss istället för att besöka Tekniska Muséet, det var ingen brilliant idé, där var nämligen precis ALLA andra höstlovslediga barn i hela Stockholm… Barnen tyckte det var roligt iallafall, det hade ett rum där golvet var täckt i lego, så där blev storkillarna tvugna att stanna och bygga en lång stund. Det var mitt första besök där, Linus har varit där med skolan en gång. Vi får nog åka tillbaks nångång då det inte är tjyvtjockt med andra människor där.

Jag investerade i ett par mycket söta robotar:

Innan vi skildes åt, Syster med barnen blev tvugna att åka hem och jobba, åt vi middag tillsammans i solnedgången.

Här:Kommentarer stängda