Glad Advent!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Snart får vi tända första ljuset och så kommer julen med stormsteg! Igår kom familjen förbi mitt jobb när jag slutat och vi shoppade, bland annat nya sängar! Åh, vad det ska bli skönt, får se om vi hinner få ihop dem tills inatt, ska ju fara till jobbet idag oxå. Köpte även en säng till Clara men den hade blivit skrapad i transporten, så den får vi skicka tillbaka..

Sen åkte vi till K-Rauta och köpte nya tapeter till hallen, kommer bli så fint! Om en vecka kommer skatteåterbäringen, det känns bra att ha satt sprätt på allt redan..

Nej, om jag ska ta och väcka söta familjen och få lite mysfrukost innan jobbet… Igår var det föressten jättelugnt på min avdelning, med det är klart, svårt att hinna bygga ett kök innan jul. Förra året vid den här tiden höll vi ju själva på att riva ut vårt kök för att få vårt nya (nästan) helt klart dagen innan julafton..En kommentar än så länge

  1. Kramar till er alla

    Mamma den 28 november, 2010 klockan 13:11