Helgen

Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Helgen har tillbringats med svärmor som kom över i fredags och blev kvar tills idag. Väldigt trevligt! Vi hade lite fredagsmys och i lördags var vi på kondis och festade till det sen kom min mamma och hennes man över på middag. Maken hade lagat till smaskig lamstek och underbar potatisgratäng med kantareller…. Idag skjutsade vi hem svärmor och sedan åkte vi till svärfars grav och tände ljus och la dit en gravutsmyckning.  Efter det åkte vi till Viksängs kyrka där det var minnesgudstjänst för dem som dött under året. Det var väldigt fint, vacker körsång och prästen läste ur Herr Muffin..

Nu är vi hemma igen, barnen ligger och sover. Jag har kollat Linus läxa, en berättelse han mailade till mig, den var jätterolig, får fråga om jag får lägga upp den här sen..Kommentarer stängda