Min fantastiske son!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Linus har vunnit pris i tävlingen “Alla fyror läser” !! Alla fyror i kommunen har fått skriva en berättelse och sedan har en jury utsett de bästa. I torsdags ringde biblioteket upp och sa att Linus var en av dem som vunnit! Tror det var tio stycken totalt som vann pris. Vi var på biblioteket ikväll på prisutdelningen. De ropade upp Linus som andra namn! Föreläste gjorde författaren Thomas Halling, hoppas han behöver lite braiga Millis-illustrationer till sina kommande böcker 🙂

Världens stoltaste moder är jag iallafall!!! 🙂2 kommentarer än så länge

  1. Duktiga duktiga Linus!
    Men, vem var det som nockade författaren?

    Tina den 24 november, 2010 klockan 09:26

  2. Grattis Linus!

    Stolt Moster från Öknen den 24 november, 2010 klockan 16:08