Nämen titta här!

Digitalt, Jobb Följ kommentarerna via RSS -->

När man googlar sitt namn kan man hitta mycket! Kolla vad jag hittade här:

HÄR

Idag skickar jag bilder hit och dit och ritar på månadens ämne till Fitness Magazine: 10 genvägar till fettförbränning.

Här snöar det för fullt och barnen har varit i pulkabacken i ett par timmar, när de kom in fick de lite varm choklad, mysigt värre. Nån som inte tycker det är så roligt med snö är maken… Han åkte till Bryssel idag och fick vänta i två timmar på att få taxa ut pga snökaoset. Arlanda hade bara en bana öppen för alla landningar och avgångar.. Men nyss ringde han och hade kommit fram ordentligt, det känns skönt. Imorrn kommer han hem igen. Tänk att en projektor-mässa kan vara så spännande…En kommentar än så länge

  1. Fär jag din autograf?

    Tina den 11 november, 2010 klockan 09:45