Nötter

Jobb, Vardag Följ kommentarerna via RSS -->

Nötter är jag allergisk mot…

Det ska man iallafall äta om man vill ta en genväg till fettförbränning.. det är nog det som är felet…  Har iallafall skickat in bilden till tidningen idag, får se om det blir godkänt.

Idag har jag lunchat med min väninna Åsa, det var alltför länge sen och alltid lika trevligt.

I helgen ska jag försöka minnas hur man säljer kök, det ska bli spännande. Har ju varit “ledig” i massor av dagar för att jobba på min egen firma.

Jag ska även ha utvecklingssamtal, alltid lika trevligt… har aldrig haft samtal med samma chef två gånger under de nio år jag jobbat där.. då går det som det går. Men lika glad för det är jag… men gladast är nog räven.. hå hum..

Ska börja ha utvecklingssamtal i min egen firma oxå.. det blir nog bra.. jag får nog bäst betyg på allt..

Trevlig helg!2 kommentarer än så länge

  1. Mannen din tipsade om att du kanske vet vad man kan hitta på en måndag kväll i Sigtuna. Skall dit på kurs nästa vecka och har en ledig måndag kväll. Vet du något skoj man kan hitta på?

    Förresten tycker jag att det är jätteroligt att läsa din blogg, att läsa om hur det går med ditt tecknande som verkligen faller mig i smaken! Ser fram emot de där pixi-böckerna du pratade om…

    Lisa den 12 november, 2010 klockan 10:29

  2. Hej Lisa,
    Nja, Sigtuna är jag väl inte i så ofta… En klassiker är väl fiket Tant Brun. Men några kvällsaktiviteter har jag ingen aning om tyvärr.. Hoppas du får trevligt ändå, det är ju en mysig stad 🙂

    Millis den 14 november, 2010 klockan 10:17