Snart..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Snart ska jag och ungarna packa in oss i bilen och fara norrut. Sängkläder, pulka, förkläden och kavlar är snart nerpackade. Ska bli skönt med lite miljöombyte!

Nu på morgonen har jag och Clara storstädat hennes rum, det är dags att skaffa lite bättre förvaring till hennes rum och en bättre säng. Mycket prylar har hon.. men det får bli en annan gång… nu måste vi fortsätta packa… I Claras väska ligger prinsesskrona, tomteluva, kockmössa och några legogubbar samt en lassemaja-bok. Clara älskar mysterier och håller på att skriva sin första bok “mystiska spår i snön” heter den… Hon och hennes bästis håller också på att lösa ketchup-mysteriet på dagis… De har inte lyckats lösa mysteriet med det gröna skosnöret än..

Igår fick jag reda på något som gjorde mig extra stolt över ett av mina fantastiskt underbara barn! Det får jag berätta mer om en annan dag…

Nu… Mot Dalaskogarna!3 kommentarer än så länge

  1. Kör försiktigt!

    Tina den 19 november, 2010 klockan 14:14

  2. Coolt med blinkande öga!

    Lisa den 25 november, 2010 klockan 15:25

  3. Tack, jag gjorde den för nåt år sen.. Hur gick det i Sigtuna föressten?

    Millis den 25 november, 2010 klockan 21:50