andra advent

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Igår var det andra advent och vi tände två ljus i adventsljusstaken på frukostbordet. När jag gick för att hämta mer mjölk, börjar barnen skrika… Clara har lutat sig för nära ljuset och hennes hår har börjat brinna! Vi lyckades släcka på en gång. Lite i topparna blev svett men hon var livrädd och skrek för sitt liv Linus likaså och jag blev lika rädd jag med.  Vi fick kramas en lång stund och flytta ljusen längst bort från Claras plats vid bordet innan hon ville sätta sig igen. Det var lite läskigt… Luktade inte hallon precis heller.. Det kunde ju ha gått mycket värre..

Sen ritade jag klart ett par sidor i boken och på eftermiddagen bakade vi pepparkakor. Linus kompis hjälpte till.

På kvällen fick Clara bada och vi klippte hennes hår lite, de brända topparna och luggen, så hon blir fin till gymnastikuppvisningen ikväll. De ska vara polkagrisar. En röd-vit-randig tröja och vita tights får räcka.

Nu ska jag rita vidare..Kommentarer stängda