bättre

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

 

Idag känns livet lite bättre, inspirationen har kommit tillbaka och jag har fått mycket jobb gjort. Det känns skönt! Har oxå hunnit baka lite lussebullar med barnen. Hade tänkt slänga ihop en pepparkaksdeg oxå, men insåg att elvispen gick ju sönder för nån vecka sen och min Kitchen-Aid existerar ju fortfarande bara i min dröm… så det blev iget… Maken är på julfest, får väl se när han behagar komma hem igen..

Imorrn ska jag jobba kort dag på varuhuset och sen är det helg! Då ska fixas och donas här hemma, förhoppningsvis kommer tapeterna upp i hallen. Annars är det rita rita rita som gäller..2 kommentarer än så länge

  1. Lussebröd med russin är Jättegott
    Kram
    mamma

    Mamma den 4 december, 2010 klockan 10:58

  2. Jag vet!! och eftersom min kära familj inte gillar russin, så blir det desto mer till mig! mohahaha! kom över och smaka vet ja 🙂

    Millis den 5 december, 2010 klockan 08:33