ho ho

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Jag har tappat min inspiration… det är dåligt… den måste ju komma tillbaka nu! Medans jag letade efter min inspiration hittade den här bilden som jag gjorde för ett tag sedan…

I kväll ska jag få sova i min nya säng! Hurra vad bra. Även barnen har fått nya sängar (eller Linus fick en av våra gamla, men det är ju ny för honom! hehe). Igår var jag till frissan och klippte till mig och blev lite blondare.. sen gick jag till medborgarhuset och fick en spruta i armen.. våga-vägra-influensa..

Barnen fick öppna sina respektive legokalendrar imorse. När Mathias väckte Clara imorse bara studsade hon ur sängen! Kollade på julkalendern på TV, verkar lovande, vi får väl se..

Tråkigt inlägg, jag vet, men jag känner mig lite tråkig idag..

Min bror är inte tråkig. Han har börjat som elektriker-lärling och företaget han jobbar på håller på att byta ut el på polisstationen i Falun… Han klippe av fel kabel så hela stationen slocknade, det är roligt….Kommentarer stängda