jobbelijobb

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Tomteverkstad är det inte här, bara jobb med boken. Tur att jag har en sån bra man och duktiga barn som fixar med allt sånt. Linus bakade kolakakor i går helt själv! Så duktig, ska sätta honom på mer sänt 🙂 Ska beställa lite julklappar på nätet idag så jag får lite sånt ordnat iallafall. Imorron ska jag försöka hinna jobba på varuhuset en sväng oxå, det är lite tight med bokritande, men enligt planerna ska det gå. Ska idag hinna göra klart jobbet till Fitness magazine oxå. På söndag var det tänkt att jag och några kompisar skulle gå på Sigtuna julmarknad, men det får jag nog oxå hoppa.

Nu ska jag lämna en julfin Clara på dagis, de ska äta julbord idag!2 kommentarer än så länge

  1. Nämen, vad är det för tapet jag ser på väggen? Den känner jag bestämt igen. Fiiint. Jag kommer och tittar så fort jag är frisk. Heja dig. Kram

    Tina den 16 december, 2010 klockan 10:02

  2. hehe. javisst.. du ser rätt 🙂
    Gör det, krya på dig!

    Millis den 16 december, 2010 klockan 10:33