lego

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

rita rita rita rita och sen rita lite till, så ser livet ut i några veckor framöver… men det är ju bara roligt roligt!

Det är bara boken som gäller och så ska jag klämma in en bild till Fitness Magazine ang detox. Kanske inte ska rita en tarmssköjlning… kanske…

Imorse ringde klockan 05.00… Mathias skulle upp för att flyga till Götlaborg. Själv somnade jag om en liten stund till.. för att sparka upp ungarna vid 7-tiden. Det går ju jättelätt i december, det är bara att säga “men du måste ju öppna luckan på lego-julkalendern!” Då hoppar de upp som skållade troll! Igår fick Clara en lego-prinsessa med krona och groda och allt. Gissa om lyckan var total! Läste om att man nu kunde köpa lego “värdetransportrån”… Vad kommer härnäst? Lego “terroristattack” med en liten lego-självmordsbombare.?…  Säga vad man vill om Lego, men så speciellt politiskt korrekta är de inte.. inte finns det nåt bra lego för tjejer heller, mycket dåligt när man har en tjej som älskar lego..

Eftersom Mathias är bortrest har sonen erbjudit sig att laga mat.. Han vill steka nåt… Vi får se vad det blir….En kommentar än så länge

  1. Åh jag håller med ang. legot. Varför gör de inga tjejiga legon. De gillar ju att sätta ihop de där lika mycket, fast är inte lika exalterade över en slägga.
    Jag vet att du vill illustrera alla min böcker. Jag är bara lite otålig. Det händer ju ingenting för mig på den fronten, men jag får känna mig besegrad och vänta….suck!
    Kramelikram
    Kan inte komma förbi. Lilly är förkyld, vi ska baka pepparkakor 🙁

    Tina den 9 december, 2010 klockan 08:22