rita rita

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Idag har jag ritat och ritat, skickat skiss till Fitness och haft huvudvärk.

Boken går framåt, inte i den takt jag vill, men det måste gå.. Imorrn och helgen är det varuhuset som gäller. Min chef ringde och undrade om jag inte ville sluta lite tidigare på lördag, jotack sa jag.  Iofs innebär det att jag måste börja tidigare oxå.. kl 07.00… när man jobbar till 20 kvällen innan är det lite tufft, men det får gå.. Vi får ju finbesök på lördag. Mathias syrra med familj kommer förbi, de ska på Idol-final i Globen..

Strax landar maken på Bromma och kommer hem.. det ska bli skönt..

Linus lagade föressten biff-stroganoff igår, det blev väldigt gott, så det får han göra fler gånger! Duktig son har jag..

Nä, nu måste jag rita lite till innan jag får gå och sova i min sköna nya säng..Kommentarer stängda