Gott Nytt År!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Vi har slängt 2010 i soptunnan och blickar fram mot det nya året 2011, fullt av möjligheter och äventyr!  Jag ska bland annat få ge ut inte mindre än två (minst!!) böcker det här året!

2010 var ett tungt år. Den 14:e februari var då vi märkte att allt inte stod rätt till med svärfar Sune. Denne friske 71-åring som åkt vasaloppet två gånger och gick på friskis och svettis vare vecka och aldrig legat på sjukhus. Efter några dagar på sjukhuset fick vi beskedet elakartad  hjärntumör… Den opererades bort, men gick inte att få bort helt. Våren flöt bort som i en dimma.. Vi hämtade hem honom från sjukhuset en dag och festade till på Pizza. Strålbehandlingen försämrade honom och dagen innan midsommarafton somnade han hastigt in. Familjen var runt honom. Han hade inte ont mer…

Ett av våra sista samtal då han gick att konversera med sa han att han önskade att det skulle gå bra med mitt ritande och att han tyckte jag var bra. I den vändan fick jag ett mail från författarinnan Camilla Läckberg som berättade att hon skulle göra en barnbok och hade sett mina illustrationer på denna sida och undrade om jag ville illustrera den. Såklart! Nu har ett halvår gått sen dess och boken är i stort sett klar och den 14:e april börjar den säljas.

Jag om min kära vän Tina fick ett roligt besked på höstkanten från Bonniers Carlsen. De vill ge ut vår bok “Knöl & Bök” i Pixi-format. Den har jag börjat rita på nu och den kommer ut till sommaren. Förhoppningsvis blir det fler 🙂

Senare på hösten blev jag tillfrågad om jag ville illustrera till tidningen Fitness Magazine, så nu gör jag ett jobb åt dem varje månad.

Nu hoppas jag att 2011 rullar på med ritande som ju är det jag älskar att pyssla med och att det drösar in med massa fler roliga jobb! Jag hoppas att vår familj får vara förskonad mot mer sorg det här året och att vi får komma iväg på många roliga  äventyr! 

Tack Sune! Vi saknar dig…En kommentar än så länge

  1. Å så kom tårarna…väldigt fint skrivet och ritat.

    Evelina den 3 januari, 2011 klockan 22:51