Länge sen

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu var det länge sen jag skrev igen, det är mycket nu.. Jobbat mycket med att sälja kök på sistone..  Väntar på att få se färdigt provtryck på inlagan till Super-Charlie, skulle dyka upp här om nån dag, spännande värre! Omslaget väntar vi på besked om, det råder lite delade meningar ang trycket där, den som lever får se hur det blir i slutändan…

Här är en bit av skissen till månadens illustration i Fitness Magazine..

Annars försöker jag städa ut julen, men just städning är ju så ofantligt tråkigt så det går långsamt… Har idag istället: pratat i telefon, skissat, slösurfat, shoppat kläder till barnen, tvättat, lagat mat, spelat mahjong och näthandlat pennor.. Jo, jag har plockat undan 4 julstjärnor och en julbonad (de ligger nu istället på vardagsrumsbordet i väntan på att jag ska stoppa ner dem i kartongen..) Nu är det bara kvar att klä av julgranen, ta ner några adventsljuststakar och packa ner allt och bära upp skiten till förrådet… 

Maken tänker svika oss och drar till Göteborg i ett par dagar.. för att hälsa på sin kära projektor som just anlänt dit och behöver installeras..Kommentarer stängda