Provtryck

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu har jag fått kolla provtrycken till “Super-Charlie”. De ser bra ut, såklart vill perfektionisten (jo, det finns faktiskt en sån) i mig ändra en massa små detaljer, men det hinns inte med. Jag får leva med det helt enkelt och hoppas att ingen annan än jag märker dem 🙂 Nu ska bilderna strax budas tillbaks till Göteborg. Nu är det iallafall bestämt hur vi ska göra med omslaget, så det skall jag göra några små justeringar på och skicka iväg idag. Jag har iallafall lärt mig massor under den här resan, framförallt att det varit så roligt! Jag vill göra mer! Det ska ju bli en eller två böcker till om Super-Charlie! Men de dröjer nog en liten stund.

Men jag går ju inte sysslolös precis..

Igår kom även pennorna jag beställde häromdagen, de verkar bra och skall testas när tid finnes..4 kommentarer än så länge

 1. Vad är det för pennor? ProMarkers? Elle copic. Funderar på att köpa pennor att ha när jag scrappar, men vet inte riktigt vilka som är bäst. Kör mest på vattenfärg nu, vilket visserligen blir fint, men tar lite längre tid än med pennor (för mig är det så iaf :-))

  Lisa den 20 januari, 2011 klockan 11:57

 2. Prova nu, på Knöl & Bök, vill se.

  Tina den 20 januari, 2011 klockan 12:18

 3. @Lisa: Pro Markers, får se om de är nåt att ha, annars har jag funderat på Copic.

  @Tina: jag ska, skulle behöva flytta in ljusbordet igen först.

  Millis den 20 januari, 2011 klockan 12:25

 4. supersnygg super-charile
  kram
  mamma

  Mamma den 21 januari, 2011 klockan 09:26