Test

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu har jag skickat iväg omslag och så har posten hämtat upp provtrycken som ska tillbaks till tryckeriet. Så då fick jag leka med mina nya ProMarkers… Nja… de måste man nog vänja sig vid mer trodde de skulle vara mer “pensel-aktiga”, men som jag säger till min barn, man måste göra saker tiotusen gånger innan man blir riktigt bra på dem… Så.. bara 9.999 gånger kvar…

Ikväll är det möte för alla föräldrar som har barn som ska börja förskoleklass till hösten… Buhuuu! Min bäbis börjar bli alldeles för stor… Snart 6 år.. usch..3 kommentarer än så länge

  1. Så fint. Tror nog att jag måste öva 99999 gånger om du har 9999 gånger kvar. Jag tycker det blev toppen!

    Tina den 22 januari, 2011 klockan 11:21

  2. Jag tycker också att det blev bra! Synd bara att de är så nedrans dyra! Får nog bli vattenfärger ett tag till, även om det är lite bökigare 🙂

    Lisa den 24 januari, 2011 klockan 10:03

  3. Ja de är ju inte billiga…. har gjort någa bilder till nu och jo, kan säga att de är hur bra som helst!! Så jag är nog fast!! Pappret är fantastiskt oxå, bubblar sig inte och blöder inte igenom! Måste skaffa fler färger bara… men skeppar iväg en faktura idag, så det kan jag nog unna mig sen 🙂

    Millis den 24 januari, 2011 klockan 20:07