BÖÖP! BÖÖP! BÖÖÖÖP!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

För att vakna varje morgon så har makens gamla klockradio från stenåldern på nattygsbordet.. Den står för övrigt på hans sida om sängen. Min fråga är om det nu heter klockRADIO varför sätter inte den lilla maskinen igång en trevlig lite radio-trudelutt varje morgon man ska vakna. Nej.. Den ger ifrån sig ett evigt BÖÖP!! BÖÖP!! BÖÖÖÖÖÖÖP!!! varje morgon. Själv tycker jag att det är otrevligt att höra det en gång och vaknar. Min käre make däremot älskar ljudet och trycker på snooze så ofta han kommer åt… Jaja, det är iallafall ett trevlig samtalsämne här i vårt lilla hem. Barnen älskar att härma den lilla maskinen. Till exempel igår kväll.. under hela melodifestivalen… undras vem som vann föressten?

En annan konversation under tv-tittandet: L: “jag har alltid velat ha en rökmaskin!” C: “lökmaskin??!” M:” En mökmaskin? En sån har vi ju redan” pekar på C…

Jag lyckades lura i de små lördagsgodis-höga barnen att nu var det gympapass och fick dem att hoppa jämfota typ 30 gånger i köket, så vi kunde höra den ena finalisten (Linda B, fartig låt, men inte min cup of tea). Till den andra finalisten tvingade jag ungarna att ha avslappning på vardagsrumsgolvet medans jag repeterade mantrat “mamma är bäst, ni ska alltid lyda mamma” De mumlade visserligen nåt annat, men vi lyckades höra lite av Nicke iaf. Han var bra. Annars gillade jag båda andra chansen bidragen!

Igår var vi på kalas, vi kom lite sent, typ 40 minuter, men vi fick en fin tur genom Vallentuna centrum (flera gånger).. Hitta.se:s kartor suger, kanske skulle investera i en gps iallafall…

Idag vaknade jag dock inte av BÖÖP BÖÖP BÖÖP!

Utan av ont i halsen… Aj och gomorron!Kommentarer stängda