helg!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

 

Har jobbat lite så här på lördagsmorgonen medans jag väntar på att familjen ska vakna.. Skickat iväg skiss till Fitness Magazine.. Snart bär det av till varuhuset, men jag jobbar kort dag idag, å andra sidan jättelång dag imorrn, men det blir nog bra!

Ikväll blir det Melodifestival! Hurra, Ni kanske vill ha mina eminenta recensioner även detta år?

Nästa vecka får jag veta om jag får ett till ritjobb, det ska bli spännande. Det är till en organisation jag ritat åt förr, men denna huserar på andra sidan jorden än den andra… Nyfiken? Kan tro det..

Annars är det Knöl & Bök som gäller, har fått in mitt ljusbord till arbetsrummet nu, så nu kan jag snart sätta igång på allvar, illustrationerna behöver dock inte vara klara förrän i slutet på april.

Trevlig helg!Kommentarer stängda