Saga

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

C och jag har i nån veckas tid berättat en hittepå-saga om sjöjungfrun Ariel som gonattsaga. I kväll var det C tur att berätta. Visste ni att Ariel har en mobiltelefon hon fotar människor med? Jodå, sen för hon över bilderna till datorn och printar ut dem. Sedan bygger hon statyer av människorna av kartonger som hon målar… Hennes systrar och pappa hjälper oxå till. Hennes mamma vet vi inte vart hon är nånstans.

C har varit sjuk några dar men är nu frisk och på fredag bär det av till dagis, imorrn är vi “lediga”. Sonen har sportlov. I helgen ska barnen på varsitt kalas. Kanske vi måste klämma in ett kalas för mormor oxå eftersom jag jobbar på hennes födelsedag.

Själv har jag fått lite fler jobb som ska fixas tills nästa vecka, bland annat ett inbjudningskort till årets event och en bild till ICA. Kanske även ett släktträd, det vore skoj! Roligt roligt! Min agent (joråsåatte, man har ju en sån..) ringde idag och berättade en massa roliga saker 🙂

Imorrn ska jag sätta tänderna i “Knöl & Bök”-boken, har börjat skissa lite… På fredag är det jobb på VH019 sen helg! tjohoo!Kommentarer stängda