Sjukstuga

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Jahapp, trodde sonen blivit frisk så vi skickade honom till skolan imorse. Men han orkade bara med en lektion när huvudvärken och slemhostan började igen. Så han fick lov att gå hem och får väl lov att stanna hemma resten av veckan och krya på sig ännu mer.

I måndags morse var dottern ledig och hon och sonen åt frukost. Linus fick för mycket yoghurt och blev tvungen att transplantera (han blir en galen professor när han blir stor, jag är helt övertygad…)över lite till Claras tallrik…. Operationen lyckades och de firade med att äta upp patienterna..

Senare den dagen upptäckte jag att min konstnärliga dotter ritat ett konstverk… med bläckpenna… på soffbordet i vardagsrummet…. Jag älskar ju det faktum att hon gillar att rita, men hon kunde väl göra det på papper… inte väggar, golv, datorer, dörrar, möbler osv… så slapp vi lägga nytt golv, måla och tapetsera om så ofta här hemma…

Imorrn blir det vab..  och lite ritande måste jag hinna med, har hunnit skissa en del nu på kvällen på ett projekt som blivit liggande ett tag..

Helgen bjuder på ett par kalas och lite vila hoppas jag..Kommentarer stängda