trötter

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Jag är trött.. Har ritat lite för mycket som jag “måste” rita, så jag blev tvungen att stänga av lite och göra en bild bara för att den ville ut 🙂

Har en miljon saker att göra och för att göra saker svårare kom jag på att jag skulle fixa iordning arbetsrummet i helgen som var, ett nytt bord skulle behövas, då ritbordet tog på tok för mycket plats.. ja då måste det ju möbleras om.. och när jag var och köpte bordsskivan såg jag ju så snygga tapeter.. så de blev jag tvungen att köpa.. och sätta upp.. och mina snygga string-hyllor måste jag ju måla om för att de ska bli ännu snyggare.. Har kommit en bit på väg men inte klart än. Jag är nöjd, känns mycket större här inne nu…

Min käre make har fixat iordning min dator så den funkar jättebra nu. Han har även fixar så jag har två skärmar jag kan jobba på.. coolt!

Annars så tar jag hand om förkyld son som delar med sig av sina nysningar. Jag har nyst hela dan idag tror jag… Helgen skall tillbringas med att sälja kök! Om inte sonens sjuka smittar mig ännu mer…4 kommentarer än så länge

 1. Åh jag vill också ha två skärmar, bara för att.
  Shit vilken snygg tapet, måste komma och kolla så fort ni har slutat nysa;)

  Tina den 3 februari, 2011 klockan 21:27

 2. Hörru.. tapetserar du om för många gånger får du inte plats med någon ritplats alls..
  krya på dig
  kramar om

  Mamma den 4 februari, 2011 klockan 10:51

 3. Hoppas Skypen funkar bara… du har väl inte tapetserat in den?

  Moster från Öknen den 4 februari, 2011 klockan 16:23

 4. @Tina: Det är bara att svänga förbi! Ta gärna med bullarna 😀

  @mamma: Jag har ju bara tapetserat två gånger här inne på 7 år… 🙂 Kram

  @Ökensyrran: Skype funkar inget vidare på denna datorn, men desto bättre på den bärbara, vi får höras snart! Kram

  Millis den 5 februari, 2011 klockan 09:23